Herman Holtkamp van DIO Ugchelen is genomineerd voor de Uitblinker 2024!

Stemmen kan tot 18 oktober 2024

De laatste weken kon je de Uitblinker in jouw Bestuur of de Uitblinker in Vernieuwen nomineren. Ruim 35 mensen hebben 19 kandidaten genomineerd! Een mooie opkomst voor de tweede versie van deze verkiezing. Hier vind je een overzicht van alle genomineerden.

Het was een hele lastige klus voor de jury en er zijn pittige discussies gevoerd voordat ze tot de uiteindelijke 4 kandidaten voor Vernieuwers en 5 kandidaten voor Besturen zijn gekomen. Alle mooie motivaties zijn meegenomen en zorgvuldig meegewogen. De jury vond het heel mooi om te lezen dat zoveel bestuurders, zoveel geweldige dingen doen, dit brengt Apeldoorn in beweging! Er zijn ontzettend veel uitblinkers in Besturen en Vernieuwen, en net zoveel verschillende initiatieven. Door de vele nominaties werd duidelijk dat bestuurders echt gewaardeerd worden. Misschien zit jouw kandidaat er niet tussen, maar jouw stem telt wel degelijk! Wie gun jij de Uitblinker trofee?

 

Tot 18 oktober kun je per categorie één stem uitbrengen. Klik hier voor het stemformulier. (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffIMrhadLB-AUdeYg7xssbBRcq3ULJUKeW6NIX48Ub6Q7S_g/viewform)

Wil je ook bij zijn, meld je dan aan via deze link. (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/bestuurdersacademieapeldoorn/activiteiten/Bling-Bling-een-feestelijke-avond/79916)