Bestuurdersopleiding Besturen met Impact

Voor sportbestuurders en niet-sportbestuurders

Goed nieuws! In november zal er een nieuwe bestuurdersopleiding Besturen met Impact starten in de regio Stedendriehoek! Ben jij erbij?

 

Persoonlijke ontwikkeling
Onder leiding van een leercoach ontwikkel je belangrijke vaardigheden die jij kunt gebruiken om jouw club vooruit te helpen en met meer plezier te besturen. We behandelen hierbij de thema’s: persoonlijk leiderschap, verbinden, strategisch besturen en maatschappelijk ondernemerschap.

 

Daarnaast bepaal jij zelf wat je wilt leren. Dit proces stopt niet nadat je de opleiding Besturen met Impact hebt afgerond. Wij moedigen jou aan om je te blijven ontwikkelen op je eigen manier. En wanneer je ook nog een positieve bijdrage kunt leveren aan het leerproces van een medecursist is de opleiding helemaal geslaagd.

 

Praktische informatie
De opleiding begint op maandag 18 november. De volgende drie avonden zijn gepland op 9 december, 13 januari 2025, en 10 februari 2025. Alle bijeenkomsten vinden fysiek plaats. In totaal omvat de opleiding vier avonden, waarbij elke avond duurt van 19:00 tot uiterlijk 22:00 uur. De opleiding is opgebouwd langs de volgende thema’s: persoonlijke leiderschap, verbinden, strategische besturen en maatschappelijk ondernemerschap. De totale tijdsinvestering inclusief de bijeenkomsten is om en nabij de 40 uur. De locaties zijn afhankelijk van de deelnemers en maken wij later bekend. De opleiding word je kosteloos aangeboden door de gemeentes en het Sportakkoord (NOC*NSF). Wanneer je jezelf inschrijft verwachten we dan ook dat je alle avonden aanwezig bent.

 

Inschrijven
Zien we jou of (samen met) een ander bestuurslid verschijnen bij de nieuwe editie van Besturen met impact? Inschrijven kan hier (https://www.knvb.nl/inschrijfportaal/detail/18563176) via het inschrijfportaal van de KNVB. Bij het inschrijven vragen wij o.a. naar geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, naam en functie vereniging. Zorg dat deze gegevens correct worden ingevoerd.

 

Tot slot. Bij vragen kun je terecht bij Tjeerd Lemstra (Apeldoorn Pakt Aan) via 06-50458365 / t.lemstra@stimenz.nl (mailto:t.lemstra@stimenz.nl) of Martell Tromp (KNVB) via 06-30530355 / martell.tromp@knvb.nl (mailto:martell.tromp@knvb.nl).

 

Besturen_met_impact_7 Besturen_met_impact_7