Betrek jong talent bij jouw sportvereniging met maatschappelijke stages!

Wil je jonge vrijwilligers enthousiast maken voor jouw sportvereniging? Doe mee met de Maatschappelijke Stage (MaS)! Tijdens deze stage ontdekken leerlingen van het voortgezet onderwijs hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk kan zijn, terwijl ze ervaring opdoen binnen jouw vereniging. Vanaf maandag 26 augustus, bij de start van het nieuwe schooljaar, kunnen de leerlingen aan de slag met hun MaS. Dit jaar omvat de stage in totaal 15 uur, die ze kunnen invullen tijdens een projectweek of buiten schooltijd.

 

Sinds deze zomer werken we met hetzelfde platform als Apeldoorn Pakt Aan, te bereiken via www.mas-apeldoorn.nl (http://www.mas-apeldoorn.nl). Als je al bekend bent met de vacaturebank van Apeldoorn Pakt Aan, wordt het voor jou als sportvereniging nog eenvoudiger om deel te nemen. Heb je nog geen account op de MaS-website? Geen zorgen! Stuur ons een e-mail, en wij zorgen ervoor dat ook jij jouw vacatures kunt plaatsen voor de MaS-leerlingen. Deed je al mee met de MaS? Dan is dit het moment om een nieuwe vacature te plaatsen!

 

Wil je meer weten?

Op woensdag 28 augustus geven we een online demo over de nieuwe MaS-website. Opgeven voor de online demo kan via deze link (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Online-demo-nieuwe-website-Maatschappelijke-Stage-voor-organisaties/82293). We komen ook graag bij je vereniging langs voor een persoonlijke kennismaking, of we kunnen je vragen per mail of telefonisch beantwoorden. Help de MaS-leerlingen om hun eerste stappen in het vrijwilligerswerk bij jouw sportvereniging te zetten en misschien houd je er wel een vrijwilliger aan over!

 

Contactgegevens:

info@mas-apeldoorn.nl (mailto:info@mas-apeldoorn.nl)
055 - 52 70 581