Vooraankondiging openstelling subsidie Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn

Aanvragen kan van 16 september t/m 14 oktober 2024

Organisaties die zich hebben aangesloten bij het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn en/of zich actief wil inzetten voor een gezond en vitaal Apeldoorn, kunnen financiële ondersteuning krijgen voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan de doelstellingen van het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn. Hiervoor opent via de gemeente Apeldoorn een aanvraagmogelijkheid voor subsidie uit het Stimuleringsbudget initiatieven Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Heeft jouw organisatie een nieuw initiatief dat één of meerdere van de ambities van het Sport- en Beweegakkoord ondersteunt? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidie.  De periode waarin een aanvraag kan worden ingediend via de website van de gemeente Apeldoorn, is van 16 september t/m 14 oktober 2024. Er is een bedrag van € 117.000,- beschikbaar.

Het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn is door zeventig sportverenigingen, onderwijsinstanties en (maatschappelijke) organisaties ondertekend. In het akkoord staan zes hoofdlijnen:

1. Inclusie en diversiteit

2. Sociaal veilige sport

3. Vitale sportaanbieders

4. Vaardig in bewegen

5. Ruimte voor sport en bewegen

6. Maatschappelijke waarde van topsport

 

Lees hier (https://www.apeldoorn.nl/college-van-b-en-w/beleidsstukken-en-visies/sporten-en-bewegen-is-belangrijk-voor-iedereen-in-apeldoorn-en-de-dorpen) meer over het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Meer informatie over het aanvragen volgt zo spoedig mogelijk.

Logo Logo