Kom je ook naar de avond over “lastig gedrag bij kinderen”?

”Ik doe zo hard mijn best en toch lukt het niet”. Geschreven en gezien door de ogen van de leerling en lesgever. Deze avond staat in het teken van reflecteren op je eigen handelen hoe je ”lastig gedrag” bij kinderen kunt ombuigen naar iets positiefs.

De avond wordt gegeven door Sven Borst. “Ik ben Sven borst en ik heb een eigen sportschool met Judo en jiujitsu. Daarnaast geef ik judo binnen het speciaal onderwijs.”

Inhoud van de avond.

Het gaat vanavond over hoe je “lastig gedrag” om kan buigen naar positief gedrag. Je gaat er altijd van uit dat de intentie van het kind goed is en het voort komt uit onmacht i.p.v. onwil. “Ik geef je handvatten hoe je om kan gaan met kinderen in je les/tijdens je training met ADHD, Autisme, ODD, hechtingproblematiek etc. Daarnaast hoe je kunt reflecteren op je eigen handelen waardoor je voor het kind voorspelbaar en veilig wordt en daarmee samen tot een succeservaring komt.”

Wanneer: 19 september 2024

Waar: HC Ares, Malkenschoten 43, Apeldoorn

Tijd: 19:00 inloop, 19:15 starten - 21:00 afsluiten

Voor wie: trainers, trainersverantwoordelijke, opleidingsverantwoordelijke binnen de vereniging/aanbieder.

Opgeven: Ja graag, geef het aantal deelnemers van de vereniging door via de mail naar Remke Halma, rhalma@accres.nl (http://rhalma@accres.nl)

Logo Logo