Campagne 'Boost your club!' door Sportplein Apeldoorn

De zomer staat weer voor de deur, en dat betekent dat (toekomstige) clubleden zich volop aan het oriënteren zijn bij welke sportclub of vereniging zij zich gaan aanmelden. Dit is een uitgelezen moment om jouw sportclub in de spotlight te zetten, en je zichtbaarheid nog verder te vergroten. 

Bij Sportplein Apeldoorn begrijpen we hoe belangrijk het is om nieuwe leden te werven en je club onder de aandacht te brengen. Daarom willen we jullie graag ondersteunen.

Wij gaan twee clubs vanuit Sportplein Apeldoorn helpen met deze promotie, door middel van het aanbieden van een gratis promotiepakket ter waarde van €2.500. Dit pakket bevat:

-Social media content

-Een advertentievideo

-Advertentiebudget en -beheer

-Reclame op ons platform

-Een groot bereik

Deze ondersteuning maakt deel uit van onze campagne ”Boost je club!”, die in september van start gaat. Ons doel is om sportclubs zoals de jouwe te helpen groeien en bloeien. Inruil zorgt dit voor meer zichtbaarheid van ons platform. Wij zullen het promotiemateriaal dus ook gaan gebruiken om Sportplein Apeldoorn te promoten. Om in aanmerking te komen voor dit pakket, hoef je alleen maar een account aan te maken op het platform. Dat kan via deze link (https://sportpleinapeldoorn.nl/voor-sportaanbieders#contact). We zouden het supertof vinden als jij hieraan mee wilt doen, om je club te laten groeien. 

Wat verwachten wij van jou en je club? 

-Wij komen (in onderlinge afstemming) 1 a 2 keer langs om wat promotiefilmpjes op te nemen die we mogen gebruiken voor de content.

-We mogen ter promotie, flyers of posters ophangen bij jouw club, om te laten zien dat jullie meedoen aan de ”Boost je club” campagne vanuit Sportplein Apeldoorn.

Kortom, meedoen aan Boost je club is laagdrempelig en makkelijk, maar levert jouw een hoop zichtbaarheid en hopelijk nog meer nieuwe leden op. Wil je meedoen? Laat het ons vóór vrijdag 12 juli 17:00 weten door te reageren via xveeneman@accres.nl (mailto:xveeneman@accres.nl)én jouw club aan te melden op Sportplein Apeldoorn als aanbieder. Dan hoor jij vóór woensdag 17 juli 17:00 of jouw club mee doet! 

 

Voor meer informatie over het Sportplein Apeldoorn platform, kun je een kijkje nemen op onze website. (https://sportpleinapeldoorn.nl/)