De TeamNL Sport Experience komt op 14 juli naar Apeldoorn

Op 14 juli vindt de TeamNL Sport Experience plaats in Apeldoorn. Een groot sportfeest op het Marktplein, in het hart van de stad. De perfecte aftrap van de zomervakantie. Jong en oud(er) kan gratis meedoen aan allerlei sportieve activiteiten, zoals atletiek, BMX, breakdance, hockey en nog veel meer.

Met de TeamNL Sport Experience krijg jij de kans om te sporten als TeamNL! De experience wordt dit jaar gekoppeld aan topsportevenementen in zeven Nederlandse steden. In Apeldoorn is de TeamNL Sport Experience een mooie warming-up voor het EK Beachvolleybal dat van 12 t/m 18 augustus plaatsvindt. Apeldoorn is, naast Arnhem en Den Haag, één van de speelsteden van het EK.

Het programma van de TeamNL Sport Experience in Apeldoorn is heel divers en voor alle leeftijden. Dus trommel je vrienden en familie op voor een sportieve middag op het Marktplein! Voor meer informatie over het programma kun je terecht op: TeamNL Sport Experience Apeldoorn marktplein | TeamNL. (https://www.teamnl.org/toernooien/teamnl-sport-experience-apeldoorn-marktplein)

Flyer_Apeldoorn_mettekst [digi] Flyer_Apeldoorn_mettekst [digi]