Uniek Sporten Crowdfunding

Ken jij Uniek Sporten Crowdfunding al? Via dit platform maken we het mogelijk dat iedereen kan sporten. Organisaties zonder winstoogmerk kunnen namelijk zo een eigen crowdfundingpagina starten om geld op te halen voor sportrolstoelen, het organiseren van een G-sporttoernooi of een andere activiteit. Met de crowdfundteller laten we zien hoeveel geld door alle projecten samen sinds de start in 2021 al is ingezameld. Dat totaalbedrag staat nu na drie jaar al op: € 2.374.919,32!

 

Uniek Sporten Crowdfunding is opgezet als een laagdrempelige manier om sportclubs op weg te helpen bij de vele mooie initiatieven voor aangepaste sport. Bij dit soort projecten zijn behalve enthousiasme financiële middelen ook hard nodig. Met Uniek Sporten Crowdfunding heb je dat geld zo binnen. Het opzetten van zo’n crowdfunding is gratis, heel erg makkelijk en je begint al met een kickstart: vanuit Fonds Gehandicaptensport krijgt ieder goedgekeurd project namelijk al 20% van het benodigde bedrag.

Klik hier om meer te lezen (https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/15611/de-crowdfundteller-al-ruim-2-3-miljoen-euro-opgehaald?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=unieksporten)