The Gym en Sportservice Apeldoorn willen het voor iedere Apeldoorner mogelijk maken om te sporten en bewegen.

Jij en ik weten hoe fijn het is om een toffe sport te hebben waar je met veel plezier aan mee doet. Je voelt je prettig, hoort ergens bij en je leert nieuwe dingen. Helaas is dat niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Veel mensen weten niet welke sport ze leuk vinden, waar ze goed in zijn, hebben niet de (financiële) middelen om ergens aan deel te nemen of ervaren andere drempels om te bewegen. Maar zou het niet mooi zijn om hen dit wél te laten ervaren?

 

Daarom bundelen wij nu onze krachten en willen we jou vragen om hulp!

Zouden jij, jouw club of vereniging één keer per jaar een kosteloze training willen verzorgen in jouw sport. Door dit te doen kunnen mensen die op een andere manier niet of nauwelijks sporten óók in beweging komen en mogen zij ervaren wat sport met je kan doen!

 

We willen graag een rooster maken met allerlei verschillende sporten en sportaanbieders in Apeldoorn. Het is een beetje vergelijkbaar met Sport van de Maand, maar dan wekelijks en vooral gericht op mensen die het niet erg breed hebben.

 

Het idee is dat we in september 2024 gaan beginnen en iedere woensdagochtend om 10:30u een uur gaan sporten met de mensen. Als iedere sportaanbieder in Apeldoorn één keer per jaar meedoet zijn we er en kunnen we er samen voor zorgen dat APELDOORN BEWEEGT.

 

Voor meer informatie en aanmelding, neem dan contact op met Rik van den Heuvel, beweegmakelaar Sportservice, rvandenheuvel@accres.nl (mailto:rvandenheuvel@accres.nl), 06-83572499