Online workshop Inclusie voor clubs

Rabo ClubSupport is al jaren partner van Uniek Sporten. Speciaal voor bestuurders en vrijwilligers biedt Rabobank een Online Workshop Inclusie aan. Deelname is gratis! De workshop helpt clubs om alle leden zich thuis te laten voelen. Meld je snel aan!

Online workshop

Tijdens de online workshop Inclusie: Aangepast sporten, kun je als bestuurder of vrijwilliger bij een sportclub al een hele mooie introductie krijgen op dit thema. Tijdens deze workshop reflecteer je op de huidige situatie op de club en ga je na wat er nodig is om een inclusieve omgeving te faciliteren. Samen met andere bestuurders ga je de vraag beantwoorden waar mensen met een beperking zich welkom door zouden kunnen voelen om te komen sporten of bewegen. Ook wordt dieper ingegaan op de voordelen van lokale samenwerking met organisaties uit de sport-, zorg- en onderwijssector. De online workshop is interactief ingestoken en is daardoor ook een makkelijke manier om ervaringen uit te wisselen.

Data:

Dinsdag 14 november (https://sportopleidingen.nl/inschrijven?id=968&session=21031&closed=true&code=5f84ea31-83e0-42c8-ac72-a3610db8023e)

Dinsdag 21 november (https://sportopleidingen.nl/inschrijven?id=968&session=21035&closed=true&code=bdde7a4b-d4b8-47db-ad64-0f71c6a95a30)

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan aan door op de datum te klikken waar jij je voor wilt aanmelden. Het is handig om met een of twee andere personen van jouw vereniging aan te melden. Op deze manier kun je naderhand samen aan de slag met de inzichten die je opdoet.